Mi ez az egész?

Mi ez az egész?

Szeretnénk megköszönni, hogy ma kerékpárral vagy közösségi közlekedéssel indultál útnak. Azzal, hogy a környezetbarát közlekedés mellett döntesz, tehát gyalogolsz, kerékpározol vagy a közösségi közlekedést használod, nem szennyezed városunk levegőjét és nem terheled túl a város útjait. Ezért tényleg nagyon hálásak vagyunk, ugyanis városunk levegője és közlekedési hálózata komoly terhelésnek van kitéve nap, mint nap.
Apróság?
Nem, nem az.
Azzal, hogy ma nem ültél autóba, azzal, hogy nem tépsz nejlonzacskót a boltban a zöldségekhez, azzal, hogy nem kérsz szívószálat az italodba egy-egy apró lépést teszel egy fenntartható jövő felé. Minden kisebb és nagyobb lépésért is köszönettel tartozunk egymásnak, amit a fenntartható jövőnk érdekében teszünk. Legyél büszke minden olyan döntésedre, amit környezetünkre tekintettel hozol meg! Ahhoz, hogy városunk 10 vagy 20 év múlva is egy boldog, fejlődő város lehessen sok ilyen környezetbarát döntésre lesz szükség.
Ezért szeretnénk hangsúlyozni: köszönjük!
Szeretnénk továbbá, ha tudnád: nem vagy egyedül sokan vagyunk még Szegeden, akiknek fontos a környezetvédelem és a fenntartható jövő.